Invitáció

Ez a blog nem az én gondolataim tárhelye. Azért van, hogy beszélgethessenek a hasonló érdeklődésű emberek, akik messze laknak egymástól. A posztokat azért írom, hogy idecsalogassak másokat, akik beszélgetni fognak. Posztot mások, olvasók is írhatnak. (Ebihal@outlook.com címre küldjék a bátrak.) A hozzászólásokat csak végső esetben moderálom. Ha névvel jelenik meg a poszt, akkor óvatosan fogom tenni, elvégre, ha palacsintává lapítják a poszter önérzetét, csak a mazochisták fognak írni.

Anonimitást javaslok a többségnek. Több hasznos oldala van. Először is sokkal szabadabb, őszintébb a közlés. Nincsen ki előtt zavarba jönni, nincsen kit zavarba hozni. Másfelől nem kell esetleges megtorlástól tartani.

Ha akarjátok, ragasztok felülre vagy oldalra tematikus posztokat (terhesség trimeszterekre osztva, Off) ahova a hasonszőrűek gyűlhetnek.

Üdvözlök mindenkit, a rokonszenvezőket, a morgósakat, a cinikusakat, bármiről cseveghettek, egye fene, politizáljatok is (csak előtte gondold végig, hogy neked hogy esne a hangnem, amit használsz!).

Invitáció” bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Visszatero alom. Nem tudom mirol, de ma este eszembe jutott, hogy kisgyerekkoromban, ugy nyolc eves koromig volt egy visszatero almom. Nagyanyamek erkelyerol zuhantam… majdnem minden ejjel. -azt hiszem ez van olyan jo beszelgetes indito, mint barmi mas 😀

  Kedvelik 1 személy

  1. Volt egy pokrocunk, rozsaszin es kek. A batyam es a noverem hintaztattak benne ( fekudtem, megfogtak a sarkokat, ugy). Na most ebbol lett egy olyan visszatero almom ( ami a gyerekkorral elmult), hogy ennek a pokrocnak egy gigantikus, kozmikus valtozataban hullok tehetetlenul.

   Kedvelés

 2. Én talán húszéves koromig ébredtem rendszeresen arra, hogy forogva zuhanok lefelé…

  Amúgy meg egyelőre saját ötletem nem nagyon van, de vagyok és maradok is, ha lesz miről beszélgetni 🙂

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s