Valasz Puntooonak

Punto irta az index foruman egy (dolt betus) kommentemre:

“Ket eve halt meg az utolso izraeli terror miatt. 

Szerintem ez sem igaz; de csak a Moszad, az IDF, a Vaskupola; és Izrael Istenének a védelme miatt nem sikerültek a tervezett gyilkosságok.

Egy Bibliában, mint Isten Szavában hívő ember (tragikus, hogy megtagadtad korábbi hitedet) valóban komolyan , és szó szerint veszi, hogy Isten kiválasztotta Jeruzsálemet és Izrael földjét, sajátjának tekinti, és annak adja, akinek akarja. A Teremtő tulajdonjogát még Izraelnek is el kellett ismernie a tizeddel. A nemzetek pedig egyre gyorsabban haladnak a próféciák beteljesülése felé:

  Zak 12:3 És azon a napon lesz, hogy nyomtatókővé teszem Jeruzsálemet minden népnek; aki emelni akarja azt, mind szakadva-szakad meg, noha összegyűl ellene a föld minden pogánya.

  Jel 16:13 És láték a sárkány szájából és a fenevad szájából és a hamis próféta szájából három tisztátalan lelket kijőni, a békákhoz hasonlókat;

  Jel 16:14 Mert ördögi lelkek azok, akik jeleket tesznek; akik elmennek a földnek és az egész világnak királyaihoz, hogy egybe gyűjtsék azokat a mindenható Isten ama nagy napjának viadalára.

  Jel 16:15 (Íme eljövök, mint a tolvaj. Boldog, aki vigyáz és őrzi az ő ruháit, hogy mezítelenen ne járjon, és meg ne lássák az ő rútságát.)

  Jel 16:16 Egybegyűjték azért őket a helyre, amelyet zsidóul Armageddonnak neveznek.

-De ha meg is tagadtad az Isten Szavába vetett hitedet: az elfogulatlan világi szempontok alapján is korrektebb Izrael az ellenségeivel szemben, mint viszont.

Melyik hatalom az (Izrael kivételével, aki felhívja telefonon a terrorista bázis épületének lakóit, hogy meneküljenek el? Majd kopogtató bombával figyelmeztet? És csak utána semmisíti meg általában sebészi pontossággal a bázist? Az ellenség meg iskolából lő ki rakétát, hogy a válaszcsapás minél több saját testvérét, sőt gyermekeket öljön meg? -Ha Izrael arab civileket öl meg, abból bírósági tárgyalás lesz-a másik oldalon meg örömünnep, és hősnek járó ünneplés. A migránsinvázió kapcsán a nyugati szélsőjobb pártok már rájöttek arra, hogy a szövetségesük Izrael. De úgy látszik, Te a több évtizedes lemaradásban levő magyar szélsőjobbot képviseled….”

Az igeket nem tisztem magyarazni, de az utolso bekezdesre reagalok. Itt, mert hegefeco szerint trollkodas, Aventinus moderator meg feni ram a keset.

Ez tomeny izraeli propaganda. Izrael a kezdetektol, megalakulasa elottrol alkalmaz terrort az oshonos lakokkal szemben, akiket deklaraltan ki akar uzni. A land without a people for a people without a land – egy neptelen fold egy foldtelen nepnek, a kezdetektol tudatos propaganda, hazugsag volt. Nyilvanvalo volt, hogy az ott lako arabok nem fogjak joszantukbol feladni a foldjuket, garantalhato volt a terseg hosszutavu destabilizacioja. Arrol nem beszelve, hogy a perfidious Albion, a hitszego britek azt igertek az araboknak, ha az oldalukon harcolnak muszlim hittestvereik ellen, az ovek a fold.

A Mandatum idejen a Zsido Ugynokseg fedezte a Hagana, a Lehi, az Irgun terrorcselekmenyeit. A Zsido Ugynokseg kooperalt, kollaboralt, es finanszirozta is az Irgunt, mig a britek elott tudatlansagot mimeltek. 1938 julius 8-an az Irgun felrobbantott egy buszt, teli palesztin foldmuvesekkel. A briteknek sikerult elkapni az elkovetot: egy tizenket eves kislanyt.

https://mondoweiss.net/2017/01/terrorism-israeli-state/

A nyugati fogyasztasra gyartott mitoszokbol kimaradnak ezek az epizodok. Ki tudja, valoszinuleg a hazaiaknak sem dicsekszenek vele. A sajat gyermekeiket is gondosan nevelik az aldozattudat internalizalasara, a gyanakvasra (ha nem is kifejezett gyuloletre) minden kivulallo fele. Neurotikus es egeszsegtelen, (es hazug) magatartas, de ossszetartja a nyajat.

Termeszetesen nem minden izraeli terrorista, sot, a tobbseg, 70 szazalek igazsagtalannak tartja az allam banasmodjat a palesztinokkal. De az o kezukben nincs hatalom.Akiknek a kezeben hatalom van, azok nem csak, hogy folytatjak, amit az Irgun elkezdett, de iranyitjak a fosodratu mediaban megjeleno letukrozeset is, igy aztan gorbe az a tukor. Hogy a magyar szelsojobbnak mi az allaspontja ezekben, Puntooo bizonyara jobban tudja, en nem olvasom a magyar szelsojobbos sajtot. Nem, mintha a palesztinok angyalok lennenek, de nem is kell azoknak lenniuk. Fair and balanced, meltanyos es kiegyenlitett tudositasrol nem beszelhetunk.

https://www.unz.com/pgiraldi/israels-story/

A “sebeszi pontossag” egy olyan kacsa, amit a teljesen tajekozatlanoknak es a fanatikus Izrael! fanoknak lehet beadni. Amikor Gazat bombaztak 2014–ben, 3374 gyerek serult meg, ebbol 1000 tartosan megnyomorodott. A bombazast harom izraeli tinedzser meggyilkolasa valtotta ki, ami valoban tragikus, de ahelyett, hogy hosszas nyomozo munkaval es turelemmel megkerestek volna a vetkeseket, a ketrecbe zart palesztinokat tomegesen meszaroltak. Az elfogulatlan kivulallonak ugy tunik, csak az alkalomra vartak.
A hires Vaskupola eredmenyessegerol annyit, hogy Puntooo kommentjet megelozoen ket korhadt, sufniban barkacsolt palesztin raketa athatolt rajta. Se a Hamasz, se kisebb fakciok nem vallalt felelosseget ertuk. Kart nem sokat tettek. Az izraeli valasz 100 bomba, jelentos infrastrukturalis kart, negy civil seruleset okozta.

https://stephenlendman.org/2019/03/terror-bombing-gaza-ignoring-israeli-high-crimes/

2015-ben a Dawabshe csalad otthonat gyujtobombaztak zsido terroristak. A szulok Riham es Saad 18 honapos gyermekukkel, Alival megegtek, az oteves Ahmed sulyos serulesekkel tulelte.  Amikor Ahmed nagyapja a birosagon jart, az epulet elott ket tucat izraeli fiatal skandalta neki: Hol van Ali? Ali a grillen van!

A jelenlevo rendorok hagytak.

https://www.shoah.org.uk/2019/03/05/ali-is-on-the-grill-nazi-jewish-settlers-celebrate-burning-of-palestinian-baby/

 

 

 

 

A kornyezetukbol kiemelt Zakarias es Jelenesek konyve igekkel nem tudok mit kezdeni – mindenki meg van gyozodve, hogy az eppen hangoztatott ige ot igazolja. A Jelenesek konyve kulonosen nehezen ertelmezheto, jelkepekkel atszott iras, Puntooo lelke rajta, ha ugy erzi, neki megadatott az ertelmezese.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s